Pengikut - Terima kasih sahabat......

PROMOSI

UNTUK MENJADI AHLI ANDA HANYA PERLU MEMBELI 1 TIN ALPHA LIPID @ SDII @ ALPHA LIPID SDII DGN HARGA AHLI & YURAN AHLI

Testimoni Slim Diet II

TESTIMONI SLIM DIETII



Testimoni terbaru slim diet 2 daripada Puan Kartini Hasan...


"sape dok area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya...dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1 bulan 2-3 kali gerenti ke klinik. Tiap bulan pasti ambil ubat kencing manis dan darah tinggi.. paling terkejut bila doktor tengok aku dah slim (dulu bereat 93kg, sekarang 63kg).. memang terkejut dia.. tak berhenti dia kata o.mg.!!! o.m.g.o.m.g.... tak yah crita banyak, aku terus story produk sd2[diet] dan alpha lipid kat doktor...macam aku pulak yang jadi doktor dan dia pesakit!!! Moga tuhan bukakn hati mereka di luar sana utk percaya bagusnye produk ini...aminnnn...."





Dah tambah cun skg ni....harus jeles




TESTIMONI SLIM DIET II

by: Elsa Hary


Dah cantik kakak ni...bertamabah cantik..serius




TESTIMONI SLIM DIET II


by: Elsa Hary

 





TESTI TERBARU: TURUN 12KG DALAM MASA SEMINGGU






















Dari BP malam ni di Wisma Getah Asli, Jln Ampang KL. Kisah testimoni seorang pengguna SD2 (Slim Diet 2) yang tampil ke depan pentas menceritakan pengalaman beliau.

Puan Roslina menyatakan berat badan beliau sebelum menggunakan SD2 ialah 82kg.

Selepas menggunakan SD2 selama seminggu, beliau Berjaya turun 12kg!

Pada mulanya rakan beliau datang ke rumah beliau ingin membantu beliau turunkan berat badan beliau. Oleh itu rakan beliau telah “memaksa” beliau ambil 6tin SD2.
Oleh kerana kawan, maka Puan Roslina ambillah juga SD2 tu, tapi beliau sendiri belum minum SD2 tu, sebab belum yakin lagi.

Anak perempuan Puan Roslina yang agak obese, telah mencuba produk SD2 tersebut dan dalam masa 3hari Nampak perubahan yang nyata terutama di tengkuknya Nampak lebih kecil.
Maka dengan itu Puan Roslina rasa teruja untuk memulakan diet SD2. Tanpa ragu-ragu lagi beliau Berjaya turunkan berat badan sebanyak 12kg dalam masa seminggu!
Sebenarnya sebelum ini suami Puan Roslina memang mahukan beliau kelihatan ramping dan slim sebab suaminya sanggup berbelanja lebih rm10,000 dengan memasuki program pelangsingan badan yang terkemuka, tapi malangnya hanya turun 2kg sahaja.

Sejak Puan Roslina mengalami badan obese beliau sering mengalami banyak masalah kesihatan seperti sakit lutut, migraine, dan lain-lain lagi.

Alhamdulillah sekarang ini selepas hilang 12kg, badan beliau bertambah sihat, migraine sudah tidak ada, sakit lutut dah takde malah beliau kini boleh memakai sepatu tumit tinggi semula, Jika dulu sewaktu berat badan 82kg, beliau tak boleh pakai sepatu kasut tumit tinggi sebab badannya terlalu berat, tapi kini dah BOLEH!

Alangkahnya nikmatnya kesihatan ini.

Saya menyeru kepada rakan-rakan yang masih lagi ragu-ragu untuk mencuba Sd2, maka anda perlu buat keputusan yang simple- just try it



Dipetik dr Blog Abg Wan Hamidi


Hasniza Mohd Arif


Alhamdulillah...dah 4hari minum sd ni turun 1kg....happy sesangat..walau sedikit dah jadi ada semangat nak turun lagi....tq ...memperkenalkan sd 2 pada akak tempoh hari.....mulanya x yakin tapi bla dah tengok sendiri ramai yg dah berjaya semangat tu berkobar2....aku yakin akan berjaya.....


Gee Zainal


ALhamdulillah....1 tin= reduce 5kg..ianye berhasil..

 
Nursyahaniz Mohd Nafi


salam semua.. 20.10.2011 sy mnm SD2, 23.10.2011 sy x sbr sgt2 sy tmbg L0ST 3kg..:-) tggl 6kg lg sy prlu usha hehehe



Nazlie Ali
Kuala Lumpur
















"Hilang 9kg 3 minggu" Sebelum ni memang saya tak pernah percaya dengan produk-produk diet dan tak pernah cuba mana-mana program pun. Namun selepas New Image International memperkenalkan produk ni, saya terpaksa mencubanya.

Memang terkejut selepas seminggu mencubanya, berat saya turun 5kg, minggu kedua turun lagi 2 kg, dan minggu ketiga selepas minum 3 tin SD2, berat saya turun 9kg keseluruhan. Sangat menakjubkan! Mana taknya, program ini memerlukan saya untuk makan 3 kali sehari, bukan kena berlapar, tapi kena makan. Jadi saya makan seperti biasa dan makanan kegemaran saya sekarang ialah Chicken Chop, Satay, Ayam Nandos. Betul-betul menakjubkan bukan?

Masalah saya sekarang ialah kena mencari pakaian-pakaian baru sebab saiz lama semua dah longgar. Ukur lilit pinggang saya dari 42 dah jadi 39. Alhamdulillah..




Carol Nisa
Bangi, Selangor

















"Dari 52kg ke 46kg" Saya merupakan seorang graduan UITM yang berumur 25 tahun dan saya tak pernah terfikir ingin mengikuti mana-mana program diet sehinggalah berat badan saya mencecah 52kg. Disaat itu, saya diperkenalkan dengan produk Slim Diet 2 dari New Image International.

Saya mencuba produk ini dan dalam masa sebulan, dengan menu pemakanan yang lengkap, breakfast, lunch dan dinner, berat badan saya telah turun sehingga 46kg!!

'Nak diet kene makan', itulah yang menjadi tarikan buat saya untuk mencuba produk yang istimewa ini. Sekarang, baju-baju saya yang lama terpaksa dikecilkan saiznya kerana pinggang, punggung, dan lengan sudah mengecil. Saya sungguh gembira dengan pencapaian berat badan saya sekarang. Terima Kasih SD2!!!



Pn. Siti Aishah


Dirujuk dari Blog Apis dan Hasira dan Mat Shah
















"Malam tadi bertempat di Wisma Sejarah, Jalan Tun Razak, satu testimoni terbaru tentang SDII menggemparkan para tetamu yang hadir.

Puan Siti Aishah datang dari Kuala Perlis malam itu menceritakan pengalaman beliau menurunkan berat badan dari 86kg ke 56kg dalam masa dua bulan.
Memang teruja mendengarnya..30kg!! Bukan sesuatu yang boleh kita percaya, tapi itulah hakikatnya.



Malam itu upline saya En. Nazri berkesempatan berbual dengan beliau dan bertanya sendiri apa rahsianya???


Beliau menceritakan saat beliau mula mengambil SDII, memang sukar untuk berhenti makan nasi. Tapi beliau cuma makan nasi sekali saja sehari, itupun tidak sampai satu senduk. Hinggalah minggu ke 5, barulah beliau rasa betul-betul tak terasa nak makan nasi sangat.


Perubahan ini menguatkan lagi tentang kehebatan produk SDII ini. Ia adalah harapan baru bagi mereka yang telah berputus asa menurunkan berat badan. Kalau dulu anda terpaksa menahan lapar untuk kurus, kini anda kena makan pula untuk kurus. Bukti dah ada, Puan Siti Aishah dari Kuala Perlis turun 30kg dalam masa 2bulan. Terpulanglah kini pada anda sama ada ingin terus berputus asa atau tidak. Tepuk dada, tanyalah lemak anda!!!"



En. Azman Mat Zain (016-3618144)

Berat Sebelum: 99kg

Berat Selepas: 75 Kg

Tempoh Pengambilan: Mid Feb 2010 - Mei 2010

Kadar Penurunan: 24 kg




















Sebelum















Selepas

















Diana UTEM Melaka

- Tin pertama turun 2 kg



Kak Ana Bangi

- Pengambilan selama 2 minggu turun 4 kg




Pn. Roslina Kajang

- Turun 10 kg dengan pengambilan 4 tin SDII




Kak Ida Melaka

- Turun 1 kg dengan 1 tin SDII, telah turun 4 kg.



Siti Murni Ipoh

- Turun 4 kg dalam masa 5 hari



Susilawati Batu Pahat

- Turun 1 kg dalam masa 2 hari
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis