Pengikut - Terima kasih sahabat......

FAST RESPON

SMS @ Whastapp untuk respon segera
ruza 013-3951176
man 016-3618144

Pelan Perniagaan

Business Plan New Professional sangat mudah untuk diikuti dengan hanya 4 langkah mudah mengejar pendapatan RM31'400 tetap setiap bulan dalam masa 4 bulan dari skarang.AUTOSHIP (Anda perlu tahu)


Perkara pertama yang anda perlu tahu dalam perniagaan ini ialah AUTOSHIP.

AUTOSHIP ialah agreement yang kita sign dengan company untuk memotong dari bank akaun kita RM1200-RM1300 setiap bulan selama 1 tahun pada setiap minggu pertama (Boleh dibatalkan bila-bila masa).

RM1200-RM1300 itu ialah produk pakej pilihan anda. Jika tidak menjual pun, boleh juga diguna sendiri untuk diri sendiri dan juga ahli keluarga.Pakej AUTOSHIP

A. 8 Tin Alpha Lipid - RM1200 (Cadangan: 4 Jual, 4 Minum Sendiri)
B. 12 Tin Slim Diet 2 - RM1296 (Cadangan: 8 Jual, 4 Minum Sendiri)


Ramai pula bertanya, kenapa kena beli pakej diatas tiap-tiap bulan? Jawapannya inilah syarat dalam mana-mana Network Marketing pun untuk diri sendiri ada buat pembelian dan jualan sendiri untuk overide komisen daripada group, kalau tidak pastinya sudah menjadi skim cepat kaya. Tapi tak apa, dengan formula ini, saya akan tunjukkan bagaimana pada bulan kedua sebenarnya AUTOSHIP itu sudah jadi FREE setiap bulan. Ikuti langkah-langkah dibawah.LANGKAH 1 (Bulan Pertama)

1. Anda Join AUTOSHIP Program RM1200 dengan mana-mana pakej yang anda pilih.
2. Kenalkan pada 5 rakan kebaikan produk dan mereka pun sama mengambil AUTOSHIP.


Kelebihan LANGKAH 1-
- Pendapatan bulanan RM156LANGKAH 2 (Bulan Kedua) (PANGKAT MANAGER)


1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama dan anda menerima pakej produk pilihan anda.
2. Bantu 5 rakan anda tadi buat Langkah 1 dengan membantu mereka memperkenalkan pada 5 rakan mereka. (Duplication)

Kelebihan LANGKAH 2-


- Pendapatan bulanan RM3'020

**(Pendapatan ini sudah cover 2 bulan AUTOSHIP anda kan? Jadi bulan bulan seterusnya gaji anda meningkat lagi dan AUTOSHIP anda sudah berjalan dengan PERCUMA.
- Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahun
**Ditahap ini anda sudah layak menerima tabung pelancongan. Syarikat biasanya menyediakan 2 pakej percutian setiap tahun, iaitu Umrah dan Destinasi Hebat luar negara, anda boleh pilih yang mana satu anda mahu. Inilah syarikat yang memberi tawaran pelancongan percuma kepada anda di level yang rendah pun tetap dapat! Satu lagi yang hebat, andaikata semua ahli kumpulan anda rebah disini, tinggal anda sorang buat AUTOSHIP pada bulan bulan seterusnya tanpa seorang rakan niaga pun, ANDA TETAP DAPAT TABUNG PELANCONGAN INI! Bila anda dapat pergi? SATU TAHUN DARI ANDA BUAT AUTOSHIP CONFIRM!!LANGKAH 3 (Bulan Ketiga)


1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama dan anda menerima pakej produk pilihan anda.
2. Bantu 5 rakan anda tadi buat Langkah 2 seperti anda sebelum ini, bantu mereka pun dapat income RM3'020 juga.Kelebihan LANGKAH 3-


- Pendapatan bulanan RM6'400 setiap bulan!
- Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahunLANGKAH 4 (Bulan Keempat)


1. AUTOSHIP akan menolak RM1200 dari akaun anda pada minggu pertama dan anda menerima pakej produk pilihan anda.


2. Bantu 5 rakan anda tadi buat Langkah 3 seperti anda sebelum ini, bantu mereka pun dapat income RM6'400 juga.Kelebihan LANGKAH 4-
- Pendapatan bulanan RM31'400 setiap bulan!
- Dana Pelancongan ke Luar Negara setiap tahunApa lagi yang anda inginkan?BMW 5 Series/Banglo Idaman/MelancongIni saja cukup simple dengan 4 langkah mudah untuk meraih pendapatan tetap RM31'400 setiap bulan. Kenapa tetap? Sebab semuanya dengan AUTOSHIP dimana anda dan kumpulan anda telah membuat pembelian Automatik setiap awal bulan. Ada lagi formula untuk dapat lebih dari ini, tapi untuk permulaan kita cadangkan untuk fokus pada formula ini.Katakan tidak dapat 100% pun, dapat 50% pun ok juga RM15'000 setiap bulan. Katakan paling teruk terjadi iaitu anda tidak dapat 5 rakan untuk bersama anda, anda cuma dapat 1 orang saja yang berkeyakinan. Katakan 1 orang itu sahaja yang berjaya mengikuti formula diatas, anda yang memperkenalkannya tetap mendapat RM5'000-RM6'000 setiap bulan, selepas 1 tahun dapat pula Free trip ke oversea atau umrah. Sungguh mudah dan susah untuk gagal dalam perniagaan ini.******JUMLAH PENDAPATAN INI TIDAK DIKIRA LAGI BONUS EXTRA SEPERTI INFINITI BONUS, COUNTRY POOL LEBIH KURANG RM1500 - RM5000 SEBULAN DI LEVEL TERTENTU, ROYALTY TUNAI DALAM BEG YANG DIBERI SETIAP 6 BULAN PADA YANG BERADA DI LANGKAH KE 4 DALAM BRIEFCASE (2 KALI SETAHUN) 1 BEG SEKURANG-KURANGNYA RM20'000.Inilah business plan terbaik di dunia dan anda adalah pioneer kerana formula ini baru sahaja di perkenalkan 25 SEPTEMBER 2010 LEPAS!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis