Pengikut - Terima kasih sahabat......

FAST RESPON

SMS @ Whastapp untuk respon segera
ruza 013-3951176
man 016-3618144

Rabu, 7 Disember 2016

Promosi Bulan Disember 2016


Tempoh tawaran:
2 Disember 2016 - 26 Disember 2016

Tawaran:
Belian 3 tin Alpha Lipid SD2 @ Alpha Lipid Lifeline @ sebarang belian berharga RM500 ke atas dan anda layak untuk mendapat KEAHLIAN percuma.

Untuk ahli pula:
Belian 3 tin Alpha Lipid Lifeline anda akan dapat Aloe Vera Soothing Gel

Kos pos:
RM20 SM (belian bawah RM1000)
RM30 SS (belian bawah RM2000)

Hubungi HOTLINE:
ruza 013-3951176

Rabu, 2 November 2016

Alpha Lipid Lifeline - Kenapa ia hebat

Ramai orang pasti tertanya-tanya...apalah yang hebat sangat dengan Alpha Lipid Lifeline ni? Susu lembu je kan. Apa yang anda perlu tahu adalah, ia merupakan susu awal lembu terhebat. Kenapa saya kata hebat!

Jom baca kelebihannya:

* Mengandungi antibodi (immunoglobulin) untuk melawan pelbagai jenis jangkitan bakteris, virus dan patogen
* Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit
* Formula Alpa Lipid 1005 berkesan dan diserap dengan cepat oleh tubuh
* Mengandungi vitamin dan zat galian (kalsium dan lain-lain) semulajadi cukup untuk keperluan harian
* Mengandungi Faktor Pertumbuhan (Growth Factor) yang penting untuk proses pemulihan sel dan anti-penuaan
* Sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
* Membantu mengurangkan berat badan, mengawal kandungan gula dalam darah

Jika berminat atau ingin dapatkan maklumat lanjut jangan sega-segan whatsapp 013-3951176 (ruza)



Boleh juga tambah bacaan ke link ini:



Alpha Lipid Lifeline - Testimoni

Assalammualaikum,

Selamat datang November! Sekejap sahaja dah masuk bulan November. Apa yang best bulan ni adalah...it's my birth month. Sedar tak sedar saya akan 4 siri tahun ni. Alhamdulillah masih sihat. So saya blogwalking sebab nak cari testimoni tentang Alpha Lipid SD2 atau Alpha Lipid Lifeline dan saya jumpa feedback yang baik. Kalau anda masih tak percaya dengan cerita saya sebab saya pengedar...feel free to visit link ni ye:

Anyone using Alpha Lipid LifeLine?

Alpha Lipid Lifeline ni produk bagus....sebab tu kami sebarkan supaya orang lain juga mendapat manfaat.

Untuk maklumat lanjut boleh direct whatsapp ye 013-3951176 (ruza)


Isnin, 17 Oktober 2016

Alpha Lipid Sd2 - Cara Penyediaan


2 scoops ALSD2 serbuk
250 ml air sejuk
1/4 cup blueberries (segar atau beku)
1 sudu LSA
2 sudu yogurt
Tambah air pertama kemudian semua bahan berbaki. Adun sebati.

Setiap hidangan mengandungi: protein: 11.8 g karbohidrat: 8.7 g

SELAMAT MENCUBA!


Alpha Lipid SD2 - Cara Penyediaan

Cara lain penyediaan ALSD2:

2 scoops Alsd2 serbuk
250 ml air sejuk
2 sudu krim kelapa
1/4 sudu setiap: halia kering, kayu manis, sari vanilla
Sedikit cayenne pepper
Tambah air pertama kemudian semua bahan berbaki. Adun sebati.


protein: 11 g
karbohidrat: 2 g

SELAMAT MENCUBA


Alpha Lipid Shape Up - Perisa Choc Fudge untuk penggemar coklat

Sedap rupanya perisa Choc Fudge Alpha Lipid Shape Up ni. Lebih-lebih lagi kita campurkan dengan air sejuk....memang nyum..nyum...sangat tau. Jom lah try, sesuai untuk yang nak try diet berlapar. Better minum Shape Up ni. Kita ganti waktu makan kita dengan Shape Up lepas tu still boleh ambil makanan jugak tau sebab Shape Up ni perlu ganti 2 waktu makan je. Nak cuba! Boleh whatsapp HOTLINE 013-3951176 untuk maklumat lanjut. saya dah cuba...anda bila lagi!


Harga: RM201.40 sm/RM214.10 ss
Kos Pos:
SM RM20 (untuk belian bawah RM1000)
SS RM30 (untuk belian bawah RM2000)
Nak diskaun? whatsapp saya ajar.

Rabu, 7 September 2016

Alpha Lipid Lifelife - Jom Lawan Virus Zika


Global health officials are racing to better understand the Zika virus behind a major outbreak that began in Brazil last year and has spread to many countries in the Americas.

Berita yang menggemparkan Negara sekarang ini bila virus zika dah mula menular ke Malaysia. Tak habis kita berperang dengan kes demam denggi yang asyik meningkat kini penyakit bawaan nyamuk aedes ini pula menular ke Malaysia.

Bagi yang ingin mencuba boleh amalkan Alpha Lipid Lifeline untuk meningkatkan system imunisasi badan agar dapat kita lawan virus Zika ini dari menyerang kita dan keluarga.


Boleh WhatsApp hotline ye: 013-3951176


Untuk bacaan lanjut dan artikel asal boleh ke link di bawah:

Read More : http://www.nst.com.my/news/2016/09/169858/zika-malaysia-what-you-need-know-about-virus-video


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis