Pengikut - Terima kasih sahabat......

FAST RESPON

SMS @ Whastapp untuk respon segera
ruza 013-3951176
man 016-3618144

Ahad, 23 Julai 2017

List Harga Jun 2017

Assalammualaikum,

Lama tak bersiaran. Maaflah...atas beberapa isu yang tak dapat dielakkan ruza hilang mood nak online. Alhamdulillah kini ruza kembali normal. So macam biasa, ruza still aktif menjual susu cuma ada kenaikan harga. Sila refer jadual di bawah ye:

Hotline:
ruza 013-3951176

Ahad, 16 April 2017

Alpha Lipid Lifeline



Assalammualaikum,

Maaflah lama tak bersiaran...sedang cuba mencari masa antara kerja hakiki, rumah tangga dan kerja sampingan. Macam biasa walau saya tiada di sini boleh je whatsapp atau sms. Order sentiasa terbuka selagi masih ada permintaan. Permintaan paling tinggi mestilah susu hebat ni Alpha Lipid Lifeline. Kolostrum yang sangat hebat hingga buat ramai yang termimpi-mimpi.

So jangan segan-segan nak whatsapps ye 013-3951176


Isnin, 30 Januari 2017

Hot item New Image....paling super hot adalah Alpha Lipid Lifeline dan Alpha Lipid SD2. So mana yang nak cuba atau nak terus amalkan tapi susah nak dapat stok kat tempat anda boleh sms/whatsapp ruza 013-3951176. Nak jadi agen pun boleh....senang je tap payah simpan stok. Hq pos direct ke anda atau ke pengguna. Meh kita bisik-bisik ye.


Tahniah Alpha Lipid Lifeline kerana di anugerahkan Readers' Choice Awards 2016!


Hotline: ruza 013-3931176

Rabu, 7 Disember 2016

Promosi Bulan Disember 2016


Tempoh tawaran:
2 Disember 2016 - 26 Disember 2016

Tawaran:
Belian 3 tin Alpha Lipid SD2 @ Alpha Lipid Lifeline @ sebarang belian berharga RM500 ke atas dan anda layak untuk mendapat KEAHLIAN percuma.

Untuk ahli pula:
Belian 3 tin Alpha Lipid Lifeline anda akan dapat Aloe Vera Soothing Gel

Kos pos:
RM20 SM (belian bawah RM1000)
RM30 SS (belian bawah RM2000)

Hubungi HOTLINE:
ruza 013-3951176

Rabu, 2 November 2016

Alpha Lipid Lifeline - Kenapa ia hebat

Ramai orang pasti tertanya-tanya...apalah yang hebat sangat dengan Alpha Lipid Lifeline ni? Susu lembu je kan. Apa yang anda perlu tahu adalah, ia merupakan susu awal lembu terhebat. Kenapa saya kata hebat!

Jom baca kelebihannya:

* Mengandungi antibodi (immunoglobulin) untuk melawan pelbagai jenis jangkitan bakteris, virus dan patogen
* Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit
* Formula Alpa Lipid 1005 berkesan dan diserap dengan cepat oleh tubuh
* Mengandungi vitamin dan zat galian (kalsium dan lain-lain) semulajadi cukup untuk keperluan harian
* Mengandungi Faktor Pertumbuhan (Growth Factor) yang penting untuk proses pemulihan sel dan anti-penuaan
* Sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
* Membantu mengurangkan berat badan, mengawal kandungan gula dalam darah

Jika berminat atau ingin dapatkan maklumat lanjut jangan sega-segan whatsapp 013-3951176 (ruza)



Boleh juga tambah bacaan ke link ini:



Alpha Lipid Lifeline - Testimoni

Assalammualaikum,

Selamat datang November! Sekejap sahaja dah masuk bulan November. Apa yang best bulan ni adalah...it's my birth month. Sedar tak sedar saya akan 4 siri tahun ni. Alhamdulillah masih sihat. So saya blogwalking sebab nak cari testimoni tentang Alpha Lipid SD2 atau Alpha Lipid Lifeline dan saya jumpa feedback yang baik. Kalau anda masih tak percaya dengan cerita saya sebab saya pengedar...feel free to visit link ni ye:

Anyone using Alpha Lipid LifeLine?

Alpha Lipid Lifeline ni produk bagus....sebab tu kami sebarkan supaya orang lain juga mendapat manfaat.

Untuk maklumat lanjut boleh direct whatsapp ye 013-3951176 (ruza)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis