Pengikut - Terima kasih sahabat......

FAST RESPON

SMS @ Whastapp untuk respon segera
ruza 013-3951176
man 016-3618144

Ahad, 16 April 2017

Alpha Lipid Lifeline



Assalammualaikum,

Maaflah lama tak bersiaran...sedang cuba mencari masa antara kerja hakiki, rumah tangga dan kerja sampingan. Macam biasa walau saya tiada di sini boleh je whatsapp atau sms. Order sentiasa terbuka selagi masih ada permintaan. Permintaan paling tinggi mestilah susu hebat ni Alpha Lipid Lifeline. Kolostrum yang sangat hebat hingga buat ramai yang termimpi-mimpi.

So jangan segan-segan nak whatsapps ye 013-3951176


Isnin, 30 Januari 2017

Hot item New Image....paling super hot adalah Alpha Lipid Lifeline dan Alpha Lipid SD2. So mana yang nak cuba atau nak terus amalkan tapi susah nak dapat stok kat tempat anda boleh sms/whatsapp ruza 013-3951176. Nak jadi agen pun boleh....senang je tap payah simpan stok. Hq pos direct ke anda atau ke pengguna. Meh kita bisik-bisik ye.


Tahniah Alpha Lipid Lifeline kerana di anugerahkan Readers' Choice Awards 2016!


Hotline: ruza 013-3931176

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis